BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

6 Jun 2013

malam yang membosankan...

assalamualaikum...wah..lamanya x update blog ni...x update sebab malas sangat nak menulis kan..haha.

orait...sekarang ni aku tengah cuti semester sebulan...dan dalam masa sebulan ni jugak...ermmm..mungkin jugak status akan bertukar..haha...dan mungkin jugak aku tengah terpikir nak cari part time apa untuk isi masa cuti yang agak bosan ni..sebabnya aku x tau nak buat apa kan...hahaha...

jadi untuk isi masa lapang aku ni..aku rasa macam nak belajar masak la...dan jugak menjahit..haha...cuma perancangan tapi harap2 menjadi la kan...baru2 ni dah test buat puding roti..2 kali aku buat..satunya yang mula2 tu nak seseorang rasa kan...alhamdulillah komen yang sangat membina...dan serius sangat aku rasa nak masak macam2 lagi...hahaha...special for.........???????????


untuk kali ke 2 aku buat untuk ibu seseorang tu...haha...x tau la rasa apa...harapnya x mengecewakan la kan..hehe..lepas ni nak masak apa plak...????erm...nak try buat somthing yang orang lain suka walaupun aku x brapa suka...KABSA KAMBING!!!...x berapa nak sedap pada aku...tapi mungkin sedap dekat orang lain...ok takat tu ja...jom search resipi kabsa kambing...hehehe

                                                           ^_^