BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

19 Mei 2012

alone!!!boring.~




sorang2 dalam bilik memang amat mebosankan..romate x da...kawan yang teman aku pun dah keluar..ingat tadi macam nak ikut ja p klcc..tapi entahla..rasa macam malas pulak...sebab mesti penat..akhirnya aku duduk layan blog sorang2...apapun nak wish la kat kawan aku yang keluaq tu...terima kasih kerana meminjamkan beruk band anda..hehe...

dah x da reja ni..aku dengaq nasyid ja la..dah cemuih dengaq ceramah ustaz kazim pulak...sebenaqnya dok cari 2 3 bisnes dropship...daripada aku dok nganga ja dok kelas bek aku buat dropship kan...dapat gak side income...hahaha....tapi tu la x tau la pulak nak dropship apa...tudung??hmmm.....


lambatnya nak balik..lagi 2 minggu kot..nanti balik aku dah rancang macam2 aktiviti..hehe...bukan apa cuma nak make sure yang aku x kan rasa boring..hmm..aku harap aku dapat lancarkan separuh daripada yang dah aku rancang tu sekurang2nya...


salah satu aktiviti yang paling aku minat adalah kursus buat cupcake..hehe...tapi entah la...bes fren aku yang tersayang tu dah tercari silap tempat..huhu...aku suh cari kat area parit buntar dia hentam p daftar aku kat kolej komuniti taman kenari..pergh!!malas sungguh aku jauh2 ni...lagi pun buat ingat kenangan lalu..dulu memang x dak hal pun nak p...hahaha...wekkk!!!galak betul la...


ok la...perut aku dah buat tarian zapin..nak p kafe penuhkan perut...then nak buat apa eh??hmm..nak habiskan baca buku yang baru aku beli tu...FADAIL AMAL...best!!!!