BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

29 Disember 2010

boring n Mengharukan!!!


Assalamualaikum...hmm..dah lama aku x update blog...knapa yer??first sebab busy...second sebab aku punya netbook x dak microsoft office...huhu..pasrah dalam redha...apa pun...alhamdulillah...

kenapa eh aku boring???mmng la boring sebab aku tertinggal kunci rumah kat dalam rumah..macam mana nak masuk??waaaa...sedih...x leh lena..terpaksa la ikut kakak aku mai kerja...dok sorang..x tau nk buat pa..waaa..hmm..apa nak cita eh??sekarang life aku x la best n x la sedih sangat..di paras selesa sahaja..apapun aku bersyukur...

hmm..tapi yang x bes 2v 3 menjak ni aku selalu bangun lewat...kenapa yer??aku pun confuse...nak kata penat keja x la sangat..biasa jer..huhu..tapi u la orang kata niat x betoi..lpas bes ja exam..dah cakap n set dalam mnda mcm ni.."aku dah berjaga start dari trial sampai la bes spm...so,,,dah tiba masanya aku nak bayar balik pinjaman lena yang telah aku buat..ending nya...aku tidoq sampai x sedaq diri..kat tempat reja pun kadang2 terlena...tapi x pasti jugak..maybe sebab facebook...hmm..

facebook adalah 1 racun pembunuh keimanan...kenapa yer...sebab ianya amat melalaikan...dan ianya juga menambah dosa..bukankah chatting diantara ikhwan dan akhowat itu haram??tahu..tapi tetap buat juga..aku pun lebih kurang sama ja..huhuhu...

lagi apa gi eh...hmm..dah habis spm..redha dan tawakal je la..aku serah segala2nya kepada ALLAH..seandainya aku berjaya dengan gemilang aku panjatkan kesyukuran..dan seandainya aku rebah dengan cemerlangnya pun aku bersyukur yang amat sangat,,,kerana aku tahu pasti ada hikmah disebalik semua itu..hmmm...tu ja kot nak crita..dah x tau nak tulis apa...wasalam..=))))))))